SPF
banner

Hos CeraVe finner du et bredt utvalg av hudpleieprodukter som er formulert med hyaluronsyre. Vi gjør deg klokere på superingrediensen som bidrar med fuktighet, fylde og volum.

Hva er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som produseres naturlig i hudens ekstracellulære matrix. Det er naturens egen fuktighetsgiver der den primære oppgaven er å binde vann i huden og andre deler av kroppen. Den høyeste konsentrasjonen finner du i leddene våre og øynene, hvor hyaluronsyre sørger for at leddene er smurte og øynene fuktet.

Det er derimot også et av proteinene som kroppen produserer mindre av med tiden. Med alderen oppstår det fine linjer og manglende spenstighet i huden. Derfor kan det være en god idé å introdusere hyaluronsyre på andre måter. En effektiv måte å gjøre dette på er gjennom hudpleie, slik at fuktighetsnivået i huden kan balanseres.

Molekylet kan sammenlignes med en svamp og kan binde opptil 1000 ganger sin egen vekt i vann. Det er derfor en fordelaktig fuktighetsbevarer og fuktighetsgiver. I hudpleie bidrar hyaluronsyre med fuktighet, volum, smidighet og fasthet til huden.

Fordeler ved hyaluronsyre

Hvis du ikke allerede bruker hyaluronsyre som en del av din hudpleierutine, kan du med fordel gjøre det. Til tross for navnet sitt, er hyaluronsyre en allsidig og mild ingrediens som kan brukes daglig og passer for alle hudtyper. Vi har samlet 5 fordeler ved hyaluronsyre

 • Fukt

  Hyaluronsyre fukter huden og binder vann til hudcellene, noe som hjelper huden med å bevare sitt naturlige fuktighetsnivå.

 • Volum

  Hudpleie med hyaluronsyre kan fylle ut huden, fremme hudens spenstighet og skape en fastere hudstruktur.

 • Glød

  Hud som mangler fuktighet kan virke matt og grå. Hyaluronsyre hjelper til med å friske opp hudens utseende og gi en strålende glød.

 • Forbedret utseende

  Hudpleie med hyaluronsyre bidrar til en mer velpleid og jevn hud.

 • Styrker huden

  Hyaluronsyre kan ha en forebyggende effekt på slapp hud, fine linjer og rynker. Samtidig styrker det hudens naturlige barriere.

Hyaluronsyre i hudpleie fra CeraVe

Hos CeraVe finner du hyaluronsyre i de fleste av våre hudpleieprodukter både for kroppen og ansiktet. Vår Moisturizing Cream gir øyeblikkelig fuktighet ved første bruk og i opptil 24 timer etterpå.

Denne kremen, formulert med den fuktighetsgivende ingrediensen, bidrar til å dekke huden din sitt grunnleggende behov for fuktighet.

Utforsk vårt brede utvalg og finn en fuktighetskrem som kan pleie din hud og tilføre den nødvendig fuktighet.

Les mer

Vi har samlet en rekke nyttige råd, detaljert informasjon om vanlige hudproblemer og inspirasjon til hudpleierutiner. Les våre nyeste artikler og utvid din kunnskap om hvordan du best pleier huden din.

Message
Download Chrome