SPF
CeraVe ble etablert i 2005 og er et hudpleiemerke utviklet i samarbeid med dermatologer​. Selskapet tilbyr en komplett serie med hudpleieprodukter som inneholder tre essensielle ceramider (1,3, 6-II) og er forbedret med et revolusjonerende leveringssystem kalt MultiVesicular Emulsion Technology (MVE), som bidrar til å gjenopprette hudens naturlige beskyttende barriere.

Vitenskapen bak CeraVe

CeraVe ble til ved formuleringen av hudidentiske ceramider med MultiVesicular Emulsion Technology (MVE). Vi har den eneste serien med hudpleieprodukter med en unik kombinasjon av tre essensielle ceramider kombinert med den patenterte MVE-teknologien, som gradvis frigjør vår ceramidberikede formel over en lengre periode. MVE er som en sfære med en rekke lag som langsomt løses opp og frigjør ingrediensene i huden. Produktene fortsetter å virke etter at de er påført, og tilfører huden fukt gjennom hele dagen med bare én påføring. Dette systemet bidrar sammen med vår unike kombinasjon av hudidentiske ceramider til å fylle på hudens eksisterende ceramider, lindrer tørr hud ved å redusere fuktighetstap, øker fuktighetsinnholdet og bidrar til å gjenopprette hudbarrieren.

Spesialist undersøker flekker i huden

Hudpleie anbefalt av dermatologer

CeraVe er utviklet i samarbeid med dermatologer​ og er det fremste fuktighetsgivende hudpleiemerket som anbefales av amerikanske dermatologer​. CeraVe har det du trenger enten du trenger hudpleie for tørr, sensitiv, fet eller kombinert hud, eller opplever et hudproblem som grov og nuppete hud eller hud med tendens til akne.
Message
Download Chrome