SPF

Huden er kroppens største organ, og det er derfor verdt å ta godt vare på den. Hos CeraVe har vi i denne artikkelen fokus på tørr og normal hud, og vi guider deg til hvordan du kan pleie huden din med den rette ansiktskremen.

Hvordan identifiserer jeg min hudtype?

Det finnes 5 forskjellige hudtyper: Normal, tørr, fet, sensitiv og kombinert. Din hudtype er typisk basert på genetikk, men kan også påvirkes av hvilke vaner du har til daglig.

Din hudtype reflekteres i hvordan huden din føles og ser ut. Føles huden din for eksempel stram og "for liten"? Og har den tendens til rødhet og irritasjon? Da kan det tyde på at du har tørr hud som trenger fuktighet.

Hvis du derimot har vansker for å sette ord på hvordan huden din føles, kan det være at hudtypen din er karakterisert som normal. Selv om du har en normal hudtype, er det nødvendig med en god, daglig hudpleie som fukter og styrker hudbarrieren.

Hvis du kjenner deg igjen i det ovenstående og er på utkikk etter gode ansiktskremer, kan du med fordel lese videre. Vi guider deg til to av våre beste ansiktskremer for normal til tørr hud.

Hvilken ansiktskrem skal jeg velge?

Huden vår har ulike behov på forskjellige tidspunkter av dagen. Derfor anbefaler vi at du bruker forskjellige ansiktskremer til dag og natt.

En dagkrem er utviklet for å beskytte huden din mot alt den blir utsatt for i løpet av dagen. Dette kan for eksempel være vind, vær, solstråler, forurensning og andre ytre påvirkninger. I tillegg kjennetegnes en dagkrem ved å være raskere absorberende enn en nattkrem.

En nattkrem har typisk en rikere formel som er beriket med ingredienser som hjelper huden med fornyelse i løpet av natten.

Hos CeraVe finner du ulike dag- og nattkremer som kan hjelpe med å dekke hudens behov.

daglig hudvard moisturize daglig hudvard moisturize daglig hudvard moisturize

CERAVE FACIAL MOISTURISING LOTION SPF30 (AM)

Som en del av din hudpleierutine om morgenen, kan du inkludere en pleiende dagkrem som gir næring til tørr og normal hud. Vår Facial Moisturising Lotion SPF30 (AM) fukter ikke bare huden, den inneholder også bredspektret solbeskyttelsesfaktor 30 som hjelper med å beskytte huden mot solen.

I løpet av dagen blir huden blant annet utsatt for solens UVA- og UVB-stråler, noe som kan forårsake tidlig aldring av huden samt solskader. Derfor kan du med fordel velge en ansiktskrem som kombinerer fuktighet og solbeskyttelse.

CERAVE FACIAL MOISTURISING LOTION (PM)

Om kvelden kan du ha nytte av en fuktighetsgivende ansiktskrem som hjelper med å erstatte fuktigheten huden din mister i løpet av dagen.

Prøv vår Facial Moisturising Lotion (PM) som blant annet bidrar til å gjenopprette hudens beskyttende barriere mens du sover.

Ansiktskremen som tilbyr pleie døgnet rundt

Felles for begge ansiktskremer fra CeraVe er at de er uten parfyme og derfor godt egnet for deg med normal og tørr hud. Våre ansiktskremer inneholder tre naturlig forekommende ceramider (1, 3 og 6-II) og er utviklet med Multivesicular Emulsion Technology (MVE®), som kontinuerlig frigir fuktighetsgivende ingredienser og hjelper med å holde huden myk hele dagen.

Disse viktige lipidene bidrar til å støtte hudens naturlige barriere og holde på fuktigheten. Den fuktighetsbevarende ingrediensen, hyaluronsyre, spiller en viktig rolle i å binde vannet i huden og opprettholde fuktighetsnivået. Dette gjør kremen til en godt egnet ansiktskrem for tørr hud.

Resultatet er en hud som føles glattere, mykere og fuktet umiddelbart etter påføring, og også lenge etterpå.

Oppdag våre andre produkter

Hos CeraVe finner du et bredt utvalg av hudpleieprodukter som er godt egnet for normal og tørr hud. Hvis du har en annen hudtype, kan du utforske vårt produktsortiment og finne de helt riktige produktene for din hudpleierutine.

Message
Download Chrome