SPF
Utviklet i samarbeid med dermatologer
CeraVe fuktighetskrem i blå og hvit beholder med pumpe

FAKTA OM CERAVE

  • Produktene våre er fremstilt med en blanding av tre essensielle ceramider (ceramid 1, 3 og 6-II), fettsyrer og andre lipider som finnes i hudens naturlige barriere.
  • MultiVesicular Emulsion Delivery Technology (MVE)sikrer at mange av produktene våre kan frigjøre fuktighetsgivende ingredienser i 24 timer
  • CeraVes dermatologisk godkjente hudpleieprodukter er tilgjengelige i de fleste store utsalgssteder, og er et tilgjengelig alternativ for de som ønsker produkter av høy kvalitet som ikke er reseptbelagte.

Utviklet sammen med dermatologer siden starten

Helt fra starten av har dermatologer vært en integrert del av CeraVes historie. Vår reise startet med en visjon om å skape en ny standard innenfor hudpleie, veiledet av ekspertisen til ledende hudeksperter. Dermatologenes innsikt i hudhelse og deres forståelse av hudtilstander som eksem, akne og tørr hud har vært avgjørende for å forme produktsortimentet vår. Dette samarbeidet går lenger enn bare rådgivning; det er et dypt, kontinuerlig partnerskap som sikrer at hvert eneste CeraVe-produkt er laget med profesjonell kunnskap og et urokkelig engasjement for hudhelse. Vårt løfte om å samarbeide med dermatologer er ikke bare en del av historien vår; det er et løfte vi fornyer med hvert produkt vi skaper.

CeraVe produkter er utviklet i samarbeid med dermatologer

Utviklet med 3 essensielle ceramider siden starten

Ceramider er hjørnesteinen i CeraVes tilnærming til hudpleie. Alle våres produkter er beriket med tre essentielle ceramider som spiller en viktig rolle for å opprettholde hudens naturlige barriere. Denne trioen av ceramider – 1, 3 og 6-II – arbeider synergistisk for å fukte huden og bidra til å låse inn essensiell fuktighet. Våre unike formuleringer er utviklet i samarbeid med dermatologer og bidrar til å styrke hudens naturlige beskyttende barriere mot miljøpåvirkninger og forhindre fuktighetstap.

CeraVes unike blanding av ceramider

Utviklet med MVE Time-Released Technology siden starten

Kjernen i CeraVes innovasjon er vår MultiVesicular Emulsion (MVE) Delivery Technology, et revolusjonerende leveringssystem som vi har brukt siden starten. MVE Delivery Technology er utviklet i samarbeid med dermatologer og frigjør vår ceramidberikede formel over en lengre periode, noe som sikrer langvarig fuktighet og barrierestøtte. Denne tidsutløsende mekanismen, som er integrert i mange produkter i porteføljen vår, gir jevn, kontrollert absorpsjon av ingredienser, og gir kontinuerlig fuktighet og beskyttelse til huden gjennom hele dagen. Vårt engasjement for denne avanserte teknologien understreker vårt engasjement for å utvikle hudpleieløsninger som gir mer enn bare umiddelbar lindring, men også vitenskapelig støttede hudpleiefordeler som virker over tid.

Beskrivelse av CeraVes banebrytende teknologi
Message
Download Chrome