SPF
Hyaluronsyre, som naturlig produseres av kroppen, spiller en nøkkelrolle i å opprettholde hudens fylde og volum. Med alderen reduseres imidlertid kroppens naturlige hyaluronsyrenivå, noe som kan svekke hudens evne til å beholde fuktighet. Ved å integrere hyaluronsyre i hudpleieprodukter, kan vi bidra til å tiltrekke og låse inn fuktighet i huden. Hos CeraVe finner du hyaluronsyre i et bredt spekter av våre produkter, inkludert i våre renseprodukter, serum og kremer, som alle hjelper til med å opprettholde huden myk og hydrert.

Viktig å vite om hyaluronsyre

  • Hyaluronsyre brukes som en fuktighetsgivende ingrediens i en lang rekke produkter, og finnes ofte i produkter som inneholder ingredienser som niacinamid eller salisylsyre, for å tiltrekke og holde på fuktighet til huden.

  • Hyaluronsyre brukes i alle typer hudpleieprodukter som renseprodukter, kremer, lotioner og serum. Hyaluronsyre er en skånsom ingrediens, som gjør den egnet i produkter som er egnet for sensitiv hud eller delikate områder, som huden rundt øynene.

  • Hyaluronsyre bidrar til å opprettholde hudens fuktighetsnivå. Når den påføres, danner hyaluronsyre et lag med fuktighet på toppen av huden, slik at huden blir myk og glatt. I tillegg til å fukte hudens overflate, bidrar hyaluronsyre også til å gi huden fylde og volum.

  • Huden inneholder naturlig hyaluronsyre. Jo yngre huden er, desto mer hyaluronsyre inneholder den, slik at huden forblir godt fuktet. Innholdet av hyaluronsyre reduseres over tid, som igjen reduserer hudens evne til å etterfylle fuktighet.

  • Hyaluronsyre er en velegnet ingrediens for alle hudtyper fordi den bidrar til å tilføre fuktighet til huden uten at huden blir fettete. Innholdet av hyaluronsyre synker naturlig med alderen, og derfor er det viktig å velge hudpleieprodukter som kan supplere huden med denne ingrediensen.

  • Hyaluronsyre er en svært effektiv fuktighetsgivende ingrediens for alle hudtyper, og den kan bidra til å gjenopprette fuktighetsnivået i tørr hud, inkludert hender og føtter.

Hold deg oppdatert om alt innen hudpleie

Registrer deg for å motta informasjon om nye produkter, hudpleierutiner, tips og spesialtilbud.*

Denne nettsiden er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår gjelder.
Message
Download Chrome