SPF
banner image

Oversikt

Mange har brukt mye tid på å finne de riktige produktene som skaper gode resultater for nettopp deres hud. Men for å gi huden din den beste pleien er det like viktig å gi kroppen din den samme oppmerksomheten. Her gjelder det å velge ut produktene dine med samme omhu og skape gode rutiner for rensepleiet til huden, både i ansiktet og på kroppen.

Fakta om renseprodukter

  • Renseprodukter bidrar til å klargjøre huden din for andre hudpleieprodukter.
  • Renseprodukter bidrar til å opprettholde en naturlig balanse i huden.
  • Alle CeraVe renseprodukter inneholder tre essensielle ceramider.

Rens som sikrer huden fukt og pleie

Hos CeraVe har vi skapt en serie pleiende renseprodukter som er velegnet til rens av huden på kroppen og i ansiktet. Våre renseprodukter er alle beriket med tre essensielle ceramider, som bidrar til å bevare en god fuktbalanse.

Mange har en kombinert hudtype på kroppen. Noen områder kan være tørre og har derfor behov for fuktighet, mens andre områder har utfordringer med fet hud og urenheter, som f.eks. kan vise seg som kviser på ryggen og tilstoppede porer.

Uansett hvilken hudtype du har, har CeraVe et renseprodukt som passer til deg og ditt behov.

Renseprodukt eller såpe?

Vi anbefaler å bruke et renseprodukt til rens av huden i stedet for bare å bruke såpe når man vasker seg.

De fleste såper har en mye høyere pH-verdi enn hudens naturlige pH-verdi, som er ca. 5,5 og derfor lett sur.

Hvis man bare vasker seg med såpe, kan man derfor risikere å forstyrre hudens naturlige syrekappe og dermed skape ubalanse i hudens barriere.

CeraVe tilbyr forskjellige renseprodukter som bidrar til å opprettholde en naturlig fuktbalanse. Uansett om du ønsker å fjerne smuss og talg, eller om du har behov for mer fuktighet i huden, så har vi et renseprodukt til deg.

Rens av kroppen er basen i enhver hudpleie

En viktig del av enhver hudpleierutine ligger i din rensepleie til huden. Når vi renser huden klargjør vi den til våre øvrige produkter, slik at de kan nære og gi fuktighet.

Du kan enkelt gjøre rens av kroppen til en del av din daglige hudpleierutine. Bruk ditt foretrukne CeraVe renseprodukt mens du dusjer, på samme måte som en shower gel.

Både CeraVe Hydrating Cleanser og CeraVe Foaming Cleanser er velegnet for daglig bruk og sikrer en mild rensende pleie av huden. Prøv også CeraVe Micellar Cleansing Water til ansiktet, eller CeraVe SA Smoothing Cleanser til grøv, tørr og nuppete hud. Resultatet er en myk og frisk hud.

Du kan tilføre ekstra fukt til huden med CeraVe Moisturising Lotion eller CeraVe Moisturising Cream, som begge inneholder ceramider og styrker hudens naturlige barriere. De kan arbeide sammen med renseproduktene for å gi huden din en intensiv pleie.

Rensepleie utviklet i samarbeid med dermatologer

Hudpleie fra CeraVe er utviklet i samarbeid med dermatologer. Våre produkter er uten parfyme og inneholder aktive og effektive ingredienser.

Alle CeraVes produkter inneholder ceramider, som også finnes naturlig i huden og er en viktig del av hudens egen beskyttelse.

Hold deg oppdatert om alt innen hudpleie

Registrer deg for å motta informasjon om nye produkter, hudpleierutiner, tips og spesialtilbud.*

Denne nettsiden er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår gjelder.
Message
Download Chrome