SPF
Salisylsyre, en betahydroksysyre (BHA), er kjent for sine eksfolierende egenskaper som fremmer naturlig fjerning av døde hudceller. Dette bidrar til å forhindre tilstoppede porer og fremmer en klarere og friskere hud. Innenfor CeraVe's sortiment finner du hudpleieprodukter med salisylsyre, som er designet for hud med tendens til akne, og også for behandling av grov og nuppete hud på kroppen.

Viktig å vite om salisylsyre

  • Salisylsyre har en skånsomt eksfolierende effekt og finnes i renseprodukter, lotioner og ansiktskremer. Det er spesielt vanlig og nyttig i hudpleieprodukter som er spesielt utviklet for grov og nuppete hud og hud med tendens til akne. Når disse produktene brukes som anvist, bidrar de til at du får jevnere og renere hud.

  • Enhver hudpleierutine bør inkludere en daglig solbeskyttelse som påføres hver morgen, uansett om det er en regnfull eller solrik dag. Salisylsyre har imidlertid en eksfolierende effekt som kan gjøre huden mer sårbar overfor UV-stråler fra solen, og det er derfor ekstra viktig å huske solbeskyttelse når du bruker produkter med salisylsyre.

  • Salisylsyre er spesielt nyttig for personer med grov og nuppete hud og hud med tendens til akne.

Hold deg oppdatert om alt innen hudpleie

Registrer deg for å motta informasjon om nye produkter, hudpleierutiner, tips og spesialtilbud.*

Denne nettsiden er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår gjelder.
Message
Download Chrome