SPF
Retinol er et derivat av A-vitamin, som bidrar til å fremme hudens naturlige eksfolierende prosess. Retinol bidrar til å forfine huden, slik at fine linjer og rynker blir mindre synlig, og hudens tekstur og tone blir jevnere.

Viktig å vite om retinol

  • Det er mulig å oppleve mild flassing eller rødhet når du begynner å bruke retinol. Hvis det oppstår bivirkninger eller irritasjon, er det best å redusere mengden og hyppigheten av påføringene til huden tilpasser seg. Dette kan bety at du påfører et retinolserum hver tredje kveld, og gradvis øke hyppigheten etter hvert som hudens toleranse øker. Ved påføring av retinol er det også viktig å unngå kontakt med øyne og lepper. Hvis du er i tvil, bør du rådføre deg med apotek, lege eller hudlege.

  • Retinol kan trygt brukes sammen med en rekke andre hudpleieingredienser, men det er viktig at du unngår bruk av for mange eksfolierende ingredienser samtidig, slik at du unngår irritasjon.

  • Retinol fremmer hudens naturlige eksfolierende prosess og fremmer avskallingen av døde hudceller, som kan bidra til å forfine hudens overflate.

  • Retinol er mye brukt i hudpleieprodukter. Det er best å bruke et retinolserum om kvelden, siden retinol brytes ned når det eksponeres for sollys, slik at effekten reduseres. Hvis du opplever tørr eller irritert hud etter at du har startet med retinol, reduserer du hyppigheten inntil huden har tilpasset seg.

  • Daglig bruk av solbeskyttelse er en viktig del av enhver hudpleierutine. Når du bruker retinol, er det spesielt viktig at du husker solbeskyttelse.

  • Retinol er en del av retinoidfamilien av hudpleieingredienser. Selv om de fleste retinoider er legemidler som krever legeresept, kan retinol kjøpes over disk på apotek uten resept. Retinol brukes ofte i produkter for å redusere tegn på aldring av huden, som fine linjer og rynker, og i produkter som forskjønner hudteksturen, forbedrer utstrålingen i huden og reduserer merker etter akne.

  • Retinol bidrar til å forhindre akkumulering av døde hudceller og er nyttig for alle som ønsker å forbedre hudens tone og tekstur, inkludert synlige endringer som følge av den naturlige aldringsprosessen eller merker etter akne. Når det gjelder anti-aging, bidrar den eksolierende virkningen til retinol til å redusere synligheten av fine linjer, rynker, forbedre hudteksturen og øke utstrålingen i huden. Retinol kan også bidra til å redusere synligheten av merker etter akne. I tillegg har den vist seg å bidra til å minimere synligheten av porer og forfine hudens generelle tone og tekstur.

  • Retinol har en eksfolierende effekt som reduserer synlige merker etter akne ved å fremme avskalling av misfargede celler.

Hold deg oppdatert om alt innen hudpleie

Registrer deg for å motta informasjon om nye produkter, hudpleierutiner, tips og spesialtilbud.*

Denne nettsiden er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår gjelder.
Message
Download Chrome