SPF
Cold adventures

Fuktighetsgivende rengjøring: En skånsom start

Før du begir deg ut i kulden, er det viktig å rense huden din med en mild, fuktighetsgivende rengjøring. Produkter som CeraVe's Hydrating Cleanser eller CeraVe's Foaming Cleanser hjelper til med å bevare hudens naturlige fuktighet og legger grunnlaget for påfølgende hudpleieprodukter.

Fuktighetsgivende krem som fukter og beskytter

Vi er flinke til å kle oss godt når det blir kaldt, men vi glemmer ofte å sørge for at ansiktet vårt er beskyttet. Det kan være vanskelig å beskytte ansiktet mot kulden med klær, derfor trenger vi rike, fuktighetsgivende produkter. CeraVe’s Facial Moisturising Lotion PM er et godt alternativ som fungerer både om morgenen og om kvelden for å fukte ansiktet. Når du er ute i naturen, er det viktig å huske at solens stråler fortsatt er kraftige om vinteren. Vårt tips er derfor å bruke en dagkrem med bredspektret solbeskyttelse for å både fukte og beskytte huden mot UV-skader. CeraVe’s Facial Moisturising Lotion SPF 50 eller SPF 30 er gode alternativer.

Fuktighetsgivende krem: CeraVe Advanced Repair Ointment

CeraVe's Advanced Ointment blir din beste venn under vintereventyrene. Advanced Repair Ointment er en gelkrem for ekstremt tørr og ru hud som beskytter, beroliger og fukter huden. Den inneholder 3 essensielle ceramider og hyaluronsyre som bidrar til å styrke hudbarrieren. Selv om den har en lett gelkremkonsistens, er den likevel intensivt fuktighetsgivende. Den kan påføres på kroppen, ansiktet og leppene og passer for hele familien, inkludert spedbarn. Perfekt ekstra beskyttelse mot både kulde og vind.

Bruk myke klær og lag-på-lag-system: Hudpleie fra ytterst til innerst

Velg klær laget av myke materialer og bruk et lag-på-lag-system for å holde kroppen varm og beskytte huden mot kulden. Myke stoffer reduserer risikoen for irritasjon og gnagsår, og ved å kle deg i lag kan du enkelt tilpasse deg temperaturforandringer.

Unngå lange og altfor varme dusjer: Bevar hudens naturlige oljer

Lange, varme dusjer kan fjerne hudens naturlige oljer og dermed øke risikoen for uttørking. Dusj derfor i behagelig temperatur og unngå overdreven bruk av såpe for å bevare hudens fuktighet. Påfør CeraVe’s Moisturising Lotion eller Moisturising Cream på huden etter dusjen for en fuktet hud i opptil 24 timer.*

*Instrumentell test

Message
Download Chrome