SPF
Vasaloppet

Hos CeraVe tror vi på kraften i hudpleie som strekker seg utover skjønnhet - det handler om å omfavne hvert eventyr med selvtillit. Derfor er vi svært glade for å være vert for Vasaloppet 45 i 2024. Vasaloppet 45 er et 45 kilometer langt skirenn som følger en del av den legendariske Vasaløpsruten fra Sälen til Mora. Det er en fysisk krevende utfordring som tiltrekker skiløpere fra hele verden for å delta og teste sine grenser.


I det krevende vinterklimaet under Vasaloppet 45 er det viktig å ta vare på huden, da kalde værforhold kan være utfordrende og få huden til å føles tørr. CeraVes produkter er utviklet i samarbeid med hudleger, og alle produktene inneholder tre essensielle ceramider (1, 3 og 6-II) som hjelper til med å styrke hudens beskyttende barriere og bevare hudens naturlige fuktighetsnivåer. Sammen med MVE-teknologien i CeraVes kremer tilføres fuktighetsgivende ingredienser kontinuerlig til huden for langvarig fuktighet, selv ute på skiløypene.


CeraVe er stolte av å være en del av Vasaloppet 45 og den fantastiske begivenheten som finner sted rundt det. Hudpleie kan spille en viktig rolle i å ta vare på deg selv, hvordan du forbereder deg til en utendørs utfordring og hvordan du kommer deg etter den. Uansett om du er en eliteidrettsutøver eller bare nyter utendørsaktiviteter om vinteren, kan du med CeraVe i ditt baderomsskap og daglige fuktighetsrutiner la hudbarrieren være det siste som står i veien for dine mål.


Bli med oss ut i løypa og les mer om CeraVe og Vasaloppet 45 her nedenfor.

Message
Download Chrome