SPF
CeraVe Advanced Repair Ointment
Product for Acne Salicylic Acid Cleanser

CeraVe Advanced Repair Ointment

FOR TØRR OG GROV HUD 3 ESSENSIELLE CERAMIDER

Gelekrem som beskytter, beroliger og fukter huden.

Gelekrem til ekstremt tørr og grov hud som beskytter, beroliger og fukter huden. Inneholder 3 essensielle ceramider og hyaluronsyre som bidrar til å styrke hudbarrieren. Lett gelekrem-konsistens. Intenst fuktighetsgivende gelekrem som er velegnet for kropp, ansikt og lepper. Passer til hele familien, inkludert spedbarn. Uten parfyme. Tilstopper ikke porene. Velegnet for sensitiv hud. 

PETROLATUM, PARAFFINUM LIQUIDUM/MINERAL OIL, CERA MICROCRISTALLINA/MICROCRYSTALLINE WAX, PARAFFIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DIMETHICONE, AQUA/WATER, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, TRIETHYL CITRATE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, SODIUM HYALURONATE, CHOLESTEROL, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHEROL, CAPRYLYL GLYCOL, SYNTHETIC WAX, PANTHENOL, PHYTOSPHINGOSINE, XANTHAN GUM, BENZOIC ACID.


Vær oppmerksom på at ingredienslistene for produkter fra vårt merke oppdateres jevnlig. Vennligst se ingredienslisten på produktemballasjen for den mest oppdaterte listen over ingredienser for å sikre at den er egnet for personlig bruk. (For butikkfylte produkter må den mest oppdaterte ingredienslisten innhentes lokalt etter at produktet er fylt på utsalgsstedet). ​

  • Den unike kombinasjonen av tre essensielle ceramider (1, 3 og 6-II) bidrar til å styrke hudens beskyttende barriere og dermed redusere tap av fuktighet i huden.
  • Hyaluronsyre som binder fuktighet til hudoverflaten og dermed hjelper huden med å bevare sitt naturlige fuktighetsnivå.
  • Danner et beskyttende lag for å forbedre hudens naturlige barrierefunksjon, med tre okklusive ingredienser som bidrar til å beskytte huden ved å låse inn fuktighet om natten.
  • Lett gelkrem-konsistens, men likevel intensivt fuktighetsgivende.
  • Uten parfyme. Tilstopper ikke porene. Velegnet for sensitiv hud.
Påføres på ansikt, kropp og lepper etter behov. Unngå kontakt med øyepartiet. Skyll umiddelbart med rikelige mengder vann i tilfelle kontakt med øynene.

Produktets egenskaper og fordeler

Message
Download Chrome