SPF
Cold adventures

Før Treningen: Forbered Kroppen med Riktige Klær og Produkter

Som det sies, finnes det ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Dette gjelder også for treningsøkten din og huden din. For å beskytte huden mot friksjon og påkjenninger, er det viktig å velge riktig bekledning og produkter. På de ekstra sensitive eller utsatte områdene av kroppen din, påfør et lag med CeraVe's Advanced Repair Ointment, en gelkrem som gir intens fuktighet – perfekt for for eksempel tørre hender og lepper.

Før Treningen: Forbered Ansiktet med Fuktighet og Solbeskyttelse

Etter å ha forberedt kroppen for treningsøkten, la oss fokusere på ansiktet ditt, noe som er ekstra viktig når du trener utendørs. Ansiktet trenger både fuktighet og beskyttelse mot solens sterke stråler. Start med et fuktighetsgivende serum, som CeraVe's Hyaluronic Acid Serum, og følg opp med en dagkrem med solfaktor (SPF) for å nære huden din og beskytte den mot solen.

Etter Treningen: Tid for Å Gjenopprette og Fukte

Etter en intens treningsøkt, gi huden din en velfortjent dusj og rengjøring med CeraVe's Foaming Oil Cleanser. Denne milde rengjøringen fungerer både på kropp og ansikt og fjerner svette og smuss uten å tørke ut huden. Følg opp med fuktighet ved hjelp av CeraVe's Moisturising Cream eller CeraVe’s Moisturising Lotion for en fuktig hud i opptil 24 timer.

Etter Treningen: Håndter Irritasjon og Ujevn Hud

Det er ikke uvanlig at huden kan reagere med irritasjon, kløe og små ujevnheter etter en intens treningsøkt. Dette kan være resultatet av økt svetteproduksjon og hyppig dusjing. For å berolige og pleie huden din, anbefaler vi CeraVe SA Smoothing Cleanser og SA Smoothing Cream. Disse produktene er spesielt utformet med salisylsyre (SA) for å eksfoliere og mykgjøre huden, og samtidig berolige irritert hud.

CeraVe – Mer enn Hudpleie, Det Er Kjærlighet Til Huden

CeraVe er ikke bare en serie med produkter; det er en manifestasjon av kjærlighet til huden. Vårt mål er å være din huds fremste forsvarer under treningsøktene, slik at du kan fokusere på å overvinne fysiske utfordringer med selvtillit og strålende hud. 💙🏋️‍♂️🌟

*Instrumentellt test

Message
Download Chrome