SPF
Jente med ski og skibriller smiler

  • "Av vintersportene har skigåing alltid vært min favoritt, og det er fantastisk å ha et konkret mål å trene mot innen denne grenen. Jeg ble virkelig æret over CeraVes invitasjon og visste med en gang at jeg ville være med. Jeg er også takknemlig for at jeg kunne ta med min egen far, som har lært meg å gå på ski siden jeg var liten."
  • "Fysisk har jeg satt som mål å samle hundrevis av kilometer før løpet. Mentalt forbereder jeg meg som foran hvilken som helst idrettsprestasjon, men selvfølgelig med et glimt i øyet og avslappet."
  • "Forberedelsene har gått veldig bra, og det har vært en glede å være ute på løypa sammen med faren min. Jeg har også fått tips og veiledning fra en venn som konkurrerer innen langrenn, noe som har gitt meg selvtillit og glede i treningen."
  • "CeraVe-produktene er en del av min daglige hudpleie. Når man trener i kalde forhold, er det viktig å huske å fukte huden, og det er noe jeg virkelig fokuserer på i min hudpleierutine under treningen."
  • "Det er viktig å være klar over utfordringens krevende natur og respektere den, da den krever mye tid og engasjement. Selv om det er en konkurranse, foretrekker jeg å beholde en avslappet innstilling for å ha en positiv opplevelse. Jeg anbefaler dette til alle som tar på seg fysiske utfordringer."
  • "Jeg ser mest frem til gleden som den nye utfordringen vil gi. Dette er første gang jeg deltar i en skikonkurranse, og jeg vil gjøre det med ære. Jeg ser også frem til de fantastiske utsiktene langs løypa, som jeg har hørt mye positivt om. Dessuten er det fantastisk å utfordre meg selv i nabolandet Sverige."
  • "Jeg kan ikke leve uten CeraVe Facial Moisturising Lotion SPF50 og CeraVe Foaming Cleanser."

Pernilla Böckerman

Instagram : Pernilla Böckerman​

Message
Download Chrome