SPF
banner image

Det er viktig å rense huden daglig hvis du ønsker å oppnå en velpleid hud. Ren hud er nemlig det beste grunnlaget for din påfølgende hudpleierutine og essensielt for å opprettholde en vakker hud. Det kan derfor lønne seg å skape en god rutine med effektive renseprodukter.

Hvorfor bruke et renseprodukt?

Bruk av renseprodukter er essensielt for å fjerne makeup- og produktrester, skitt, døde hudceller, overskudd av talg samt andre urenheter fra hudens overflate. Det er derfor også det første steget i en god hudpleierutine.

Når vi renser huden, enten det er på kroppen eller i ansiktet, bidrar vi til å opprettholde en naturlig balanse i huden. Vi anbefaler at du renser huden hver morgen, slik at den er klar for påfølgende hudpleie, og hver kveld, slik at den renses etter dagen.

Er det nok å vaske kroppen med vann og såpe?

Det korte svaret er nei. Vi anbefaler å bruke et renseprodukt som er utviklet for å rense huden, fremfor å kun bruke vann og såpe. De fleste såper har en høyere pH-verdi enn hudens naturlige pH-verdi, som er ca. 5,5 og derfor lett sur.

Hvis du kun vasker kroppen med såpe, kan du risikere å forstyrre hudens naturlige syremantel og dermed skape ubalanse i hudens barriere.

rensepleie-til-huden
rensepleie-til-huden
rensepleie-til-huden

Hvilket renseprodukt skal jeg velge?

De fleste er oppmerksomme på hvilke produkter de bruker til sin daglige ansiktsrens og har brukt tid på å finne de helt riktige produktene som leverer gode resultater for nettopp deres hud.

Mange overser viktigheten av god kroppspleie, men det er minst like viktig å gi kroppen din samme oppmerksomhet som ansiktet får. Du kan med fordel velge dine hudpleieprodukter med samme omhu og skape en god rutine for din kroppsrens.

Det finnes mange ulike renseprodukter som alle gjør noe forskjellig. Når det kommer til ansiktsrens er det en god idé å velge et produkt som passer til din huds behov. Mange opplever at huden på kroppen kan være kombinert, der noen områder kan ha utfordringer med tørrhet, mens andre områder oppleves mer oljete og med tendens til urenheter.

Renseprodukter til enhver hudtype

Hos CeraVe finner du renseprodukter som passer for deg og din huds behov, uansett hvilken hudtype du har. Våre renseprodukter er utviklet i samarbeid med dermatologer og hjelper deg med å opprettholde en naturlig fuktbalanse.

rensepleie-til-huden

CeraVe Hydrating Cleanser

Denne rensen er velegnet for deg som har normal til tørr hud. Den fuktighetsgivende formelen beriket med hyaluronsyre, renser og tilfører fuktighet, uten å forstyrre hudens beskyttende barriere.

Formelen skummer ikke, men har i stedet en kremet og myk konsistens og kan brukes både i ansiktet og på kroppen.CeraVe Foaming Cleanser

rensepleie-til-huden

Hvis du har tendens til fet hud, kan du med fordel velge vår Foaming Cleanser. Dette renseproduktet renser huden og fjerner overflødig talg.

Den er uten parfyme og formulert med både hyaluronsyre og niacinamid, som både tilfører fuktighet og hjelper med å holde hudens produksjon av talg nede.rensepleie-til-huden

CeraVe Micellar Cleansing Water

For ansiktsrens anbefaler vi vårt Micellar rensevann, som effektivt fjerner makeup og skitt fra hudens overflate.

Dette rensevannet er et multiprodukt som også kan brukes for å fjerne øyemakeup. Det passer for alle hudtyper, inkludert sensitiv hud, og er formulert uten parfyme.CeraVe Hydrating Foaming Oil Cleanser

rensepleie-til-huden

For deg med tørr og veldig tørr hud, anbefaler vi vår fuktighetsgivende, skummende oljerens.

Dette renseproduktet er formulert med squalane olje og triglyserid, som ikke gjør huden fet, men beroliger og renser den skånsomt.rensepleie-til-huden

CeraVe SA Smoothing Cleanser

Hvis du har tørr, ru og ujevn hud, kan du velge vår eksfolierende rens med salisylsyre. Denne rensen er formulert med pleiende ingredienser som styrker hudens naturlige barriere.

Bruk produktet på fuktig hud og skyll av med vann. Resultatet er en jevnere hud som er gjennomfuktet, myk og glatt.Ekstra pleie til huden

Du kan tilføre ekstra fuktighet til huden med  CeraVe Moisturising Lotion  eller  CeraVe Moisturising Cream, som begge inneholder ceramider som styrker hudens naturlige barriere.

Begge fuktighetskremene fungerer godt sammen med rensproduktene for å gi huden din intensiv pleie og fuktighet.

Produkter du kanskje vil like

Hos CeraVe finner du et bredt utvalg av hudpleieprodukter. Enten du er på utkikk etter en god fuktighetskrem eller en rens, finner du det hos oss.

Utforsk vårt sortiment, og finn det perfekte tilskuddet til din hudpleierutine.

Message
Download Chrome