SPF

En god hudpleierutine kan bidra til å holde huden smidig, sunn og vakker gjennom hele livet. Med de riktige produktene for din hudtype, kan du møte hudens behov og oppnå den mest optimale beskyttelsen.

Beskytt huden med en daglig hudpleierutine

Huden er kroppens største organ og er tett knyttet til en rekke komplekse prosesser. Dens barrierefunksjon har som formål å beskytte kroppen mot ytre påvirkninger samt hjelpe oss med å regulere kroppstemperaturen og beholde fuktighet. Det er derfor viktig å ta godt vare på den.

Hudpleie handler dermed ikke bare om god hygiene, men også om å styrke huden, hjelpe dens funksjoner til å fungere optimalt og sikre dens naturlige forsvar. Hudpleie av både kropp og ansikt er derfor en god vane du med fordel kan legge til din daglige rutine.

Ofte forbindes hudpleie med ansiktspleie, og det er også spesielt viktig, siden huden i ansiktet er mer eksponert for ytre påvirkninger som vind, vær og miljøpåvirkninger. Når du velger hudpleie til ansiktet, er det vesentlig at du velger produkter som passer til din hudtype.

De riktige produktene kan faktisk avdekke hudens behov. Enten huden din trenger ekstra næring og fuktighet, eller mangler smidighet og fylde, kan du møte disse utfordringene med daglig hudpleie.

Hudpleieprodukter med nærende ingredienser

Hos CeraVe guider vi deg til en daglig hudpleierutine. Våre produkter er utviklet i samarbeid med dermatologer og er basert på styrkende ingredienser som pleier huden.

Produktene våre består av en unik formel som blant annet er beriket med 3 essensielle ceramider, som er en del av hudens naturlige byggesteiner. De er en del av lipidstrukturen mellom hudcellene og hjelper med å styrke hudbarrieren. I tillegg hjelper de med å bevare fuktigheten i huden.

Hyaluronsyre er en annen ingrediens du kan finne i det meste av vår hudpleie. Hyaluronsyre er kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper som også bidrar til å opprettholde fuktbalansen i huden. Den hjelper med å gjøre huden fastere og mer fyldig.

Denne pleiende, fuktighetsgivende og styrkende kombinasjonen av ingredienser i CeraVes hudpleieprodukter sikrer at huden dins fundamentale behov er dekket.

Milde hudpleieprodukter til daglig bruk

Alle våre hudpleieprodukter er milde mot huden. De er formulert uten parfyme og bidrar med vedvarende fuktighet til din hud. Derfor er de godt egnet til å inngå i din daglige hudpleierutine, og sikrer at huden din både blir renset, fuktet, beskyttet og pleiet.


daglig-hudpleierutine
daglig-hudpleierutine
daglig-hudpleierutine

Daglig hudpleierutine

Det er ikke helt likegyldig hvordan du bygger opp din hudpleierutine. Din rutine trenger ikke å ta lang tid eller bestå av mange forskjellige produkter. Det viktigste er bare at du renser huden din og bruker et fuktighetsgivende produkt etterpå.

1.Ansiktsrens

rensepleie-til-huden

Første trinn i rutinen din bør være en ansiktsrens om morgenen som forbereder huden for den påfølgende hudpleien, og om kvelden renser huden for smuss og andre urenheter.

Prøv for eksempel vår Hydrating Cleanser, som skånsomt og effektivt renser huden i ansiktet og på kroppen. Denne rensen er enkel å bruke og velegnet for normal til tørr hud.

Hos CeraVe vet vi at alle hudtyper er forskjellige. Derfor finner du også renseprodukter som passer for både fet hud og ujevn hud i vårt sortiment.

rensepleie-til-huden

2.Fuktighetsgivende lotion

Etter at du har renset huden, kan det være til fordel å bruke en fuktighetsgivende krem som hjelper med å styrke den beskyttende hudbarrieren. Med vår Moisturising Lotion får du en allsidig krem som kan brukes både i ansiktet og på kroppen.

Denne kremen har en silkemyk konsistens som er lett å påføre og smøre ut. Den unike formelen tetter ikke porene og er velegnet for alle som trenger ekstra pleie og fuktighet – selv spedbarn (fra 2 måneder).

Hvis du ønsker ekstra pleie, kan du bruke en god, nærende håndkrem og en rik fotkrem. På den måten tilfører du fuktighet til alle overflater og hjelper med å styrke den naturlige barrieren.

Hos CeraVe finner du et bredt utvalg av hudpleieprodukter for både kropp og ansikt. Utforsk vårt sortiment, og finn det perfekte tillegget til din daglige hudpleierutine

Message
Download Chrome