SPF
Nurse talk

CeraVe & Sykepleiere: Et samarbeid for hudens helse

CeraVe er utviklet i nært samarbeid med dermatologer, og vår sterke tilknytning til helsepersonell utgjør kjernen i vårt merke. Da hudpleie er en integrert del av daglig omsorg innen ulike spesialområder, streber vi etter å styrke og inspirere sykepleiere ved å tilby opplæring, engasjerende innhold og eksklusive tilbud.

Våre initiativer

  • Vi har gjennomført fire webinarer under navnet "Nordic Nurse Talk" med fokus på temaer som hudbarriærkomplikasjoner, senil xeros, diabetisk hud og håndeksem.
  • Vi har nådd ut til over 2000 sykepleiere
  • Vi har sponset nyutdannede sykepleiere med over 1000 CeraVe-kits.

Hvorfor velge CeraVe?

Fuktighet - en nøkkel til hudens trivsel

"Når vi nærmer oss 40 år, begynner hudens fuktighetsprosess å avta, noe som gjør det nødvendig med ekstra oppmerksomhet på fuktighet for å bevare elastisiteten og barrierefunksjonen. For å styrke både vår egen og våre pasienters hud er det viktig å sikre at vi holder huden fuktig. Hudens ytre lag består av lipider, hvorav 50% er ceramider. Disse lipidene hjelper med å bevare fuktigheten i huden. Når vi påfører fuktighetskrem, hjelper vi huden med å bevare sine viktige funksjoner."

- Britt, sykepleier innen dermatologi

Ceramider og hudens optimale helse

"Ceramider er svært viktige for hudens helse. En studie har vist at personer med hudsykdommer som atopisk dermatitt og akne har en lavere konsentrasjon av ceramider, en ceramidmangel."

- Gene Colon, Global VP Medical Relations & Communications, CeraVe Alle CeraVe-produkter inneholder en blanding av tre essensielle ceramider (1, 3 og 6-II) for å bevare hudens beskyttelsesbarriere.

Andre faktorer som påvirker pasienters hud

"Det er mange faktorer som kan påvirke hudene til pasientene våre. Flere sykdommer som psoriasis og eksem kan få huden til å bli tørr og kreve ekstra fuktighet. Sykdommer i leveren og nyrene, samt medisiner og ikke-farmakologiske behandlinger, kan også få huden til å tørke ut. For eksempel kan bytte av insulinpumpe på en pasient påvirke huden slik at den blir tørrere og klør mer. Kompresjonsbandasjer og støttestrømper kan også få huden til å bli tørr. Derfor er det viktig at vi tar vare på huden og fukter den når vi bytter bandasjer og støttestrømper."

- Britt, sykepleier innen dermatologi
Picture
Message
Download Chrome