FOR SYKEPLEIERE

The All-in-One Foaming Cleanser Your Dry Skin Craves

CERAVE OG SYKEPLEIERE

Hudpleie er en naturlig del av sykepleie på tvers av ulike spesialiseringer. CeraVes produkter er utviklet gjennom et nært samarbeid med healthcare profesionell, og noe som er kjernen i vår merkevareidentitet. Vi ønsker å styrke og inspirere sykepleiere ved å tilby deg opplæring, spennende innhold og eksklusive tilbud.The All-in-One Foaming Cleanser Your Dry Skin Craves

VERDT Å VITE OM HUD OG SYKEPLEIE: HVORFOR ER FUKT SÅ VIKTIG FOR HUDEN?

Når vi er rundt 40 år gamle, blir prosessen som gjør huden i stand til å oppta og holde på fukt, langsommere. Dette medfører at huden trenger hjelp for å opprettholde det fuktnivået som skal til for at den kan bevare sin elastisitet og barrierefunksjon. For å styrke både vår egen hud, men også huden til pasientene er det viktig å sørge for at vi holder huden velfuktet. Hudens ytre lag består av lipider, som igjen består av 50 % ceramider. Disse lipidene bidrar til å holde på fuktigheten i huden. Når vi påfører fuktighetskrem, hjelper vi huden med å opprettholde sine viktige funksjoner.

- Britt, dermatologisk sykepleierCERAMIDER bidrar til å styrke hudbarrieren

The All-in-One Foaming Cleanser Your Dry Skin Craves

VERDT Å VITE OM HUD OG SYKEPLEIE: HUDENS CERAMIDNIVÅ

"Ceramider er essensielle for hudens helse. Et studie har vist at personer med hudsykdommer, som atopisk dermatitt og akne, har lavere konsentrasjoner av ceramider i huden"

- Gene Colon, Global VP Medical Relations & Communications, CeraVe

Alle CeraVes produkter inneholder en blanding av 3 essensielle ceramider (1, 3 og 6-II) for å opprettholde hudens beskyttende barriere.The All-in-One Foaming Cleanser Your Dry Skin Craves

VERDT Å VITE OM HUD OG SYKEPLEIE: HVA KAN PÅVIRKE HUDEN TIL PASIENTENE VÅRE?

"Det er mange ting som kan påvirke huden til pasientene våre. Flere sykdommer, som psoriasis og eksem, kan føre til at huden blir tørr og trenger ekstra fuktighet. Sykdommer i lever og nyrer, samt legemidler og ikke-farmakologiske behandlinger, kan også føre til uttørking av huden. Når du for eksempel bytter insulinpumpe på en pasient, har det en strippeeffekt på huden, noe som gjør den tørrere og mer kløende. Kompresjonsbandasjer og støttestrømper kan også føre til at huden blir tørr. Derfor er det viktig at vi tar vare på huden og sørger for at den blir fuktet når vi skifter bandasjer og støttestrømper."

- Britt, dermatologisk sykepleier