Informasjon om personopplysninger | Privacy Notice

Behandlingsansvarlig

L’Oréal Norge AS

Lysaker Torg 35

NO-1366 Lysaker

Org. Nr.: 954 790 088

Formål og rettslig grunnlag for innsamling og behandling av personopplysninger

 1. Nyhetsbrev:

  Formål . Når du registrerer deg for vårt nyhetsbrev (det er ikke et krav å registrere deg for nyhetsbrev for å bestille konsultasjon eller registrere deg til lojalitetsklubben), vil vi bruke vi informasjonen din (navn, e-postadresse, postnummer og land) til å sende deg e-post angående CERAVE, f.eks. produktlanseringer, spesialtilbud og CERAVE invitasjoner til arrangementer i ditt lokale område.

  Rettslig grunnlag. Vi bruker dataene dine til det ovennevnte formål på grunnlag av ditt samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt.

 2. Produktanmeldelser

  Formål . Ved å opprette en profil, kan du skrive produktanmeldelser på vår hjemmeside. Hvis du skriver en anmeldelse, vil brukernavnet ditt være synlig for alle besøkende, uansett om de er logget inn eller ikke. Vi bruker e-postadressen din til å kommunisere med deg angående administrasjon av profilen din eller eventuelle spørsmål som kan oppstå som følge av din bruk av profilen.

  Rettslig grunnlag . Vi bruker dataene dine til ovennevnte formål for å oppfylle en avtale (å tilby produktanmeldelser).

 3. Pengene-tilbake-garanti

Formål.  Vi bruker informasjonen din (navn og email-adresse) for å kontakte deg i forbindelse med refundering av ditt kjøp.

Rettslig grunnlag.  Vi bruker dataen din til ovennevnte formål for å oppfylle en avtale (refundering av ditt

kjøp).

Mottakere av dine personopplysninger

Det nordiske CERAVE team vil motta dine personopplysninger. Personopplysningene deles ikke med andre merker eller juridiske personer. Vi kan bruke eksterne byråer som på våre vegne segmenterer data og tilpasser kommunikasjonen rettet mot deg (databehandlere), men kun innenfor rammen av det ovennevnte formål.

Datalagringsperiode

Personopplysninger sendt inn i forbindelse med vårt nyhetsbrev, eller anmeldelser, blir lagret til du enten melder deg ut eller sletter kontoen din. Hvis du ønsker å slette dine innlegg eller anmeldelser, må du gjøre dette før du sletter kontoen din.

Personopplysninger som sendes inn i forbindelse med pengene-tilbake-garantin, blir lagret i 5 år og deretter slettet.

 

Liste over dine rettigheter og hvordan du utøver dem

 • Retten til be om innsyn / sletting / motsette deg behandling av personopplysninger eller trekke tilbake samtykke:
  • Du har alltid rett til å få innsyn i og / eller rette i dine personopplysninger ved å sende e-post til [email protected] Du vil bli bedt om å bekrefte din identitet før forespørselen blir besvart.
  • Du har rett til å trekke tilbake samtykke til databehandling som er begrunnet med samtykke, eller du kan be om å bli slettet / glemt ved å sende e-post til følgende adresse: [email protected] . Du vil bli bedt om å bekrefte din identitet før forespørselen blir besvart.
  • Du kan når som helst melde deg av vårt nyhetsbrev gjennom lenket nederst i de e-poster du mottar fra oss.
 • Retten til dataportabilitet
  • Du har rett til å flytte, kopiere eller overføre data fra vår database til en annen (i henhold til gjeldende lovgivning). Hvis du ønsker å gjøre dette, send en e-post til [email protected]  Du vil bli bedt om å bekrefte din identitet før forespørselen blir besvart. Vi vil sende deg en oversikt over de personopplysninger vi har lagret om deg via e-post.
 • Retten til å klage  til en tilsynsmyndighet

Kontakt vår Data Protection Officer (DPO - personvernombud)

Hvis du har flere spørsmål eller ønsker mer informasjon, kan du kontakte vår nordiske Data Protection Officer på [email protected].

For ytterligere informasjon, vennligst se vår fullstendige Personvernerklæring (Privacy Policy) tilgjengelig på www.cerave.no