OG HUDEN DIN

Hyaluronsyre. Ingredienser i hudpleie

> INGREDIENSER

Hyaluronsyre i hudpleie

Hyaluronsyre finnes naturlig i huden vår og binder primært vann i huden – eller mer nøyaktig i den ekstracellulære matrisen til huden. Hyaluronsyre kan sammenliknes med en svamp som kan binde opptil 1000 ganger sin egen vekt med vann. En høy konsentrasjon av hyaluronsyre betyr derfor også et høyt innhold av vann, som gjør huden frisk og fast.

Les mer om hyaluronsyre, dens fordeler og hvordan den brukes i våre hudpleieprodukter.

Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen, og dens primære oppgave er å binde vann i huden og andre deler av kroppen. I tillegg til å opprettholde hudens fuktighetsbalanse, bidrar hyaluronsyre også til å skape en fast hudstruktur. Hudens naturlige produksjon av hyaluronsyre avtar med alderen. Dette tapet kan kompenseres ved å bruke hudpleieprodukter med hyaluronsyre.

Fakta om hyaluronsyre

  • Hyaluronsyre er et sukkermolekyl
  • Hyaluronsyre produseres naturlig i kroppen
  • Hyauronsyre kan binde opptil 1000 ganger sin egen vekt med vann

Hva er hyaluronsyre?

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som produseres naturlig i kroppen. Hyaluronsyre i huden bidrar til fylde og fasthet. Hyaluronsyre har evnen til å absorbere fuktighet fra omgivelsene til huden, og deretter bidra til å tilføre langvarig fuktighetspleie.

Fordeler med hyaluronsyre for huden din

Hyaluronsyre bidrar til å opprettholde hudens fuktighetsnivå. I tillegg til å tilføre fuktighetspleie til huden, hjelper hyaluronsyre også til å friske opp hudens utseende. Huden din inneholder hyaluronsyre naturlig. Innholdet av hyaluronsyre avtar med alderen, og dette svekker hudens evne til å holde på fuktighet. Dette tapet kan kompenseres ved å bruke et hudpleieprodukt med hyaluronsyre, slik at hudens fuktighetsnivå kan balanseres.

Hyaluronsyre i våre produkter

Hyaluronsyre brukes som en fuktighetsgivende ingrediens i de fleste CeraVe-produktene. Studier viser at CeraVe Moisturising Cream tilfører fuktighet allerede ved første gangs bruk og i opptil 24 timer.